Referat: Borås HC - IF Mölndal Hockey

Borås HC - Mölndal Hockey 2-1 (0-1, 0-0, 2-0)
Skotten: 26-34
Utv. 35-6

Första perioden kommer vi ut starkt och får långa anfall där vi skapar ett bra tryck i Borås zon. Vi tar också ledningen genom Dennis Björklund efter dryga 4 minuter. Vi fortsätter att trycka på men har svårt för att vinna insidan och hota ordentligt.

Andra perioden blir en jämnare perioden där båda lagen skapar farligheter men där matchens båda giganter Borås målvakt liksom Olle i Mölndalskassen storspelar.

Tredje perioden fortsätter vi att trycka på men där Borås har farliga spelvändningar och vi drar bl.a. på oss en straff som Olle räddar 2 gånger om (Olle lyckas fälla motståndare vi första försöket och får ytterligare en straff som han räddar). I samband med straffet så drar Borås på sig ett matchstraff. Vi får läget att spela 5 min PP utan några skapade farligheter.
Med mindre än 2 minuter kvar att spela så går vi återigen bort oss i anfallszonen och bjuder Borås på en kontring och som kan göra 1-1. Med dryga minuten kvar så går vi bort oss med 3 man nere i egna hörnet och Borås kan göra 2-1.

För att summera matchen så måste vi bli bättre på att ta tillvara på de lägena som bjuds. Vårat PP är mindre lyckat och där måste vi bli bättre. Men även på att stänga matchen och inte hämna på fel sida.

Nu väntar Kungälv hemma imorgon (Tisdag) och det ska bli kul med ytterligare ett derby!